Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Finantari proiecte europene
5000 lei
Brand
FINANTARI PENTRU IMPLEMENTARE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Drumul catre fondurile Europene este obositor, dar nu imposibil.

Din acest motiv, venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii dedicate 100% Accesarii si Implementarii PROIECTELOR EUROPENE.

Alaturi de Noi drumul catre Fondurile Europene devine lin si sigur!

1. Finantari pentru depunerea unui proiect spre analiza la Organismele Intermediare
1.1. Instrument de prefinantare a proiectului "Scrisoarea De Confort"
Fondurile necesare sustinerii proiectului, cu conditia acceptarii acestuia de catre autoritatea de management responsabila cu gestionarea finantarilor europene.
Ajuta la crearea premiselor favorabile pentru derularea proiectelor finantate cu fonduri europene.

2. Finantari pentru proiecte aprobate
2.1. Instrument de credit pentru investitii
Linii de credit pentru investitiipentru proiecte de investitii carese realizeaza in n mai multe transe Destinatia acestui instrument este prefinantarea, partiala sau integrala, a grantului aferent proiectului eligibil, cofinantarea cheltuielilor eligibile, inclusive TVA-ul.

2.2. Instrument de creditare pe termen scurt, mediu sau lung
Modalitatea de creditare pe termen scurt, mediu sau lung a clientilor care dezvolta proiecte de investitii care, de regula, se realizeaza intr-o singura transa, respectiv, clientul doreste si finantare pentru cota lui de co-finantare in proiect, in afara de grant.

2.3.Instrument pentru cofinatare "Creditul pentru cofinantare"
Este destinat cofinantarii componentei care reprezinta contributia proprie a firmei la proiectul finantat din fonduri structurale.

Finantarea poate acoperi:
cheltuielile eligibile si neeligibile (inclusiv TVA) aferente proiectului;
necesarul de capital de lucru perioada de creditare-termen scurt, mediu sau lung in functie de tipul proiectului de investitii, perioada de implementare, capacitatea de rambursare.

2.4. Scrisori de garantie pentru Prefinantari
Acest serviciu este destinat garantarii restituirii avansului din grant pentru prefinantarea proiectelor eligibile. Scrisoarea de garantie va deveni efectiva dupa incasarea de catre beneficiar a pre-finantarii.

Nota:

Pentru accesarea acestui serviciu, in prima etapa, va trebui sa ne transmiteti prin email (office@finantariproiecteuropene.ro sau finantariproiecteeuropene@yahoo.com), curierat: Bd.Unirii, Nr.73, Bl.G3, Sc.2, Et.1, Ap.35, Sector 3, Bucuresti si/sau fax 0313816580, urmatoarele documente:
plan de afaceri sau studiu de fezabilitate;
cerere de finantare;
actele juridice si financiare aferente ultimului an fiscal si ultimei luni incheiate.

In 24 de ore de la primirea documentatiei din partea beneficiarului, un consultant al companiei noastre,va va contacta telefonic pentru a stabilii o intalnire de lucru.

Pentru alte detalii:

Ne puteti contacta telefonic 0212273866 sau 0734473190, sau direct la sediul nostru, din strada Bd.Unirii, Nr.73, Bl.G3, Sc.2, Et.1, de Luni pana Vineri, intre orele 9-17.
Din Gura in Gura